Miten intialaisesta miehestä tuli suomalainen yrittäjä

 Harpreet Singh Grewal

Harpreet Singh Grewal

CEO

Harpreet syntyi 1970-luvulla pohjoisintialaiseen maanviljelijäperheeseen. Synnyinkylä sijaitsee Pakistanin rajalla olevassa Punjabin osavaltiossa, joka on pinta-alaltaan puolet Suomen Lapista, mutta asukkaita on yli viisinkertainen määrä koko Suomeen verrattuna, 28 miljoonaa.

Maanviljelijäperheen poika lähti 19-vuotiaana maailmalle, kohteenaan kaukainen Suomi. Kokin koulutuksen hankkinut Harpreet aloitti vuonna 1996 työskentelyn serkkunsa perustamassa, Helsingin ensimmäisessä Namaskaar-ravintolassa. Vuodet vierivät ensin tarjoilijana ja sitten kokkina Namaskaarissa, kunnes vuonna 2010 Hari osti Helsingin Malminkartanosta ravintola Willihanhen.

Willihanhen liikeidea on tarjota sekä suomalaista että intialaista ruokaa, johon Intiassa syntyneellä suomalaisella Harpreetilla on erinomaiset edellytykset. Menulta löytyy herkkuja lähtien suomalaisista perusruuista aina intialaisiin makuelämyksiin. Koska Harpreet on viettänyt puolet elämästään Intiassa ja puolet Suomessa, on hänen helppo loihtia molempien maiden parhaat ruuat lautaselle.

Harpreet viihtyy erinomaisesti Suomessa vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa. Aito arvostus suomalaista yhteiskuntaa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia kohtaan paistaa läpi kaikessa, mitä Harpreet tekee. Veroja maksetaan mielellään, ja yrittäjälle asiakas on aina tärkein.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
X